ODPOWIEDZ
0 lat/a 0 cm zaimki postacipartner zawódmiejsce pracy
Awatar użytkownika
posty 773
autor gracz
discord kontakt
zaimki zaimki
nieobecność nieobecność
wątki 18+ -

Poszukiwania
Szukasz wielkiej miłości? Brata albo siostry? Może rodziców lub dalszej rodziny? A może po prostu masz pomysł na super relację, ale brakuje Ci osoby, żeby to wszystko rozegrać? W tym temacie możesz umieścić poszukiwania na konkretną relację (lub mniej konkretną, bo do wspólnego ulepienia!), korzystając z poniższego formularza:

Kod: Zaznacz cały

[posz]
[posz1]
[posz3]
[img]LINK DO GIFA/OBRAZKA[/img]
[img]LINK DO GIFA/OBRAZKA[/img][/posz3]
[posz4=OBOWIĄZKOWY TYTUŁ]NIEOBOWIĄZKOWY PODTYTUŁ[/posz4]
[/posz1]
[posz5]
TREŚĆ POSZUKIWAŃ
[posz6]AKTUALNE DD/MM/REZERWACJA DD/MM/NIEAKTUALNE [/posz6]
[/posz5]
[/posz]
Ogłoszenia, których data aktualizacji będzie starsza niż 2 tygodnie będą usuwane.
triggery
22 lat/a 174 cm OnKawaler Student/InfluencerUczelnia
Awatar użytkownika
posty 41
autor Sarameda Hakte
discord Bajarz
zaimki Ona/Jej
nieobecność
wątki 18+ tak

Obrazek
Obrazek
Braciszku
gdzie jesteś?
Kiedy się urodziłeś, postanowiłem, że będę najlepszym starszym bratem na świecie. Mimo że byłem zazdrosny, kiedy mama i tata poświęcali Ci więcej czasu niż mnie. Ale dużo ze mną rozmawiali, mówili, że jesteś młodszy i potrzebujesz więcej uwagi, więc zagryzłem zęby i walczyłem dzielnie z zazdrością.

Nie ukrywam, że często kłóciliśmy się o względy rodziców, zwłaszcza mamy, ale potem Ty przychodziłeś do mnie spać do pokoju. Jak ja miałem ochotę Cię z mojego łóżka wykopać! Tylko nie miałem serca, kiedy tak spałeś na tym brzegu, taki skulony. Wciskałem Ci wtedy mojego ulubionego misia. Ty się tak fajnie do niego przytulałeś!

Jak poszedłeś do szkoły i Ci dokuczali, to zaraz im poszedłem nakopać do tyłka, a Ciebie zrugałem, że się dałeś. Może to dlatego postanowiłeś trenować i zapisałeś się do grupy sportowej? Nigdy mi tego nie powiedziałeś, ale można było się domyślić, co było powodem, bo pewnego dnia przyszedłeś z obitą twarzą i rozkwaszonym nosem, twierdząc, że w końcu skopałeś im dupska.

Po śmierci taty zbliżyliśmy się do siebie, ale obydwaj nie potrafiliśmy sobie z tym poradzić. Miałem wrażenie, że cierpiałeś bardziej niż ja, dlatego robiłem wszystko, byś nie wiedział, jak płaczę. Często wybuchałeś płaczem, gdy zwracałem Ci uwagę na Twoje niestosowne zachowanie. Krzyczałeś, że nie jestem tatą i mam zwyczajnie spadać, najlepiej na szczaw.

Kiedy dowiedziałeś się, że wolę chłopców, zdystansowałeś się do mnie. Miałem wrażenie, że się mnie wstydzisz, bo nie chciałeś ze mną rozmawiać. Mama powiedziała, że Ci przejdzie, ale nie byłem pewien, czy na pewno. Nie lubiłeś San Hae od samego początku, od dnia, w którym przyprowadziłem go do domu. Miałeś złe przeczucia co do niego. Robiłeś mi z tego powodu awantury, że jestem ślepy, że nie chcę słuchać przyjaciółki i własnego brata. Po wypadku, który tamten spowodował, zacząłeś obwiniać się, że mało zrobiłeś, aby mnie ochronić. Mam wrażenie, że nadal Ci to ciąży. Ale zapytany o to, milczysz.

Nie chciałeś mnie puścić do Seulu, a raz wygoniłeś jego ze szpitala. Pognałeś go w diabły, ale po rozmowie ze mną i Sook, przeprosiłeś. Nadal nie ufałeś mu i nadal tak jest. Powiedziałeś mi przed wyjazdem, że rok po moim wyjeździe, Ty przyjedziesz do mnie do Seulu, żeby mnie pilnować. Nie uwierzyłem Ci, do czasu, bo minął rok, a Ty napisałeś mi smsa, że wsiadasz do autobusu i jedziesz do Seulu i lepiej, żeby tamten miał się na baczności, bo jak zrobił mi krzywdę, to ukrócisz go o głowę, a za pomysł z Instagramem to na sto procent skopiesz mu dupsko. I nie chciałeś słuchać, że to był mój pomysł, a nie jego…A kiedy dowiedziałeś się, że postanowiliśmy wyjechać do Seulu, zdenerwowałeś się, nawet bardzo. Jednak nie zatrzymywałeś nas. Zdecydowałeś, że dasz nam czas, ale i sam uznałeś, że pora zmienić miejsce. Prawda jednak była taka, że chciałeś mnie mieć ciągle na oku. Jednak to nie był jedyny powód Twojej decyzji…

Dodatkowe informacje:

Brat Myo jest 2 lata młodszy to takie must to be,

Fajnie jakby był sportowcem,

Stwórzmy jakąś fajną braterską więź! Raz niech będzie dobrze, a innym razem niech się pokłócą, aż wióry pójdą! Chętnie powiąże Myo w historię brata, którą ten mógł np. skrywać przed nim.

AKTUALNE 06/01
Obrazek
Obrazek
Opiekuna
i kogoś wiecej

Pojawiłeś się w moim życiu tak niespodziewanie. Wtedy, kiedy myślałem, że już nic dobrego mnie w życiu nie spotka.

Nie znałeś mnie, ani ja ciebie, a mimo to byleś w stanie przejąć się moim losem. Przyjechałeś do Korei, do Iwon- Myeon, aby mnie lepiej poznać. Do tej pory, jak myślę o tym spotkaniu, prawy policzek mnie piecze. Tak, dałeś mi z liścia, żebym się ogarnął, a potem przytuliłeś i powiedziałeś, że to wszystko, to nie moja wina. Trafiłem na złego człowieka, który wykorzystał moje dobre serce. A ty postanowiłeś udowodnić mi, że miałeś rację.

Po powrocie do siebie, do Stanów nadal trzymałeś ze mną kontakt. Dużo rozmawialiśmy, a ja stopniowo otwierałem się przed tobą. I nim się zorientowałem, byłeś mi kimś więcej niż przyjacielem. Zakochałem się w tobie, ale nie chciałem o tym nikomu mówić, poza tym, bałem się, że znowu ktoś złamie moje serce.

Chciałem, byś był obok, przyjechał tutaj, do Iwon- Myeon, ale los postanowił inaczej. Ja przyjechałem do ciebie, do Seulu, w którym zamieszkałeś. Twój ojciec otworzył tutaj filię, a ty dostałeś nad nią pieczę. Przygotowałeś mieszkanie pode mnie, co było dla mnie sporą niespodzianką. Z początku się wahałem, ale postanowiłem, że spróbuję i nim się zorientowałem, byłem już w drodze do ciebie.

Zamieszkaliśmy razem. Pomogłeś mi ze wszystkim, poznać nowe otoczenie, ten nowy świat, a ja coraz bardziej się w tobie zakochiwałem. Nie wiedziałem, że też skradłem twoje serce, więc milczę do tej pory. Ale nie wiem, ile jeszcze wytrzymam, tylko czy wolno mi cię kochać, skoro jesteś moim opiekunem?

Dodatkowe informacje:

-Szukam opiekuna i jednocześnie ukochanego dla Myo. Wcześniej wcielała się w niego moja znajoma, więc na początku, gdyz zaczynam od zera może być trochę sztywno, za co przepraszam,
-Musi być starszy od Myo, pochodzić z USA, no i to, co tam w KP (rudy, puchaty kocur również),
-Zależy mi na osobie, która nie zniknie, nie zostawi, bo nie chciałabym znowu ugrywać tego od nowa, by postać miała złamane serce.
AKTUALNE 20/01
Ostatnio zmieniony pn sty 20, 2025 1:20 am przez Sangwook Myo, łącznie zmieniany 18 razy.
Gwałt, bondage, furry, pedofilia, molestowanie, kazirodztwo, odgrywanie zdrady, czy niszczenia związku, kariery, przesadna brutalność, gdy ktoś odgrywa Mary lub Gary Sue.
36 lat/a 194 cm OnŌji-sama Lider Zespołu CloserEMI Records Japan
Awatar użytkownika
posty 85
autor Sarameda
discord Bajarz
zaimki Ona
nieobecność
wątki 18+ tak

Obrazek
Obrazek
Członkowie zespołu
i przyjaciół

Obrazek

16 czerwca 2013 roku był dniem narodzin Closer. Sam w sumie nie wiem, czemu się tak nazwaliśmy. Chyba dlatego, że słuchaliśmy tamtego dnia Joe Inoue i jego piosenki “Closer”.

Wzięliśmy udział w konkursie talentów muzycznych, w którym główną nagrodą było podpisanie kontraktu z wytwórnią. Przegraliśmy. Zajęliśmy drugie miejsce, ale nasza przygoda dopiero miała się rozpocząć.

Broken Wings, zespół, który skradł wszystkim serca i wygraną oddał nam swój złoty los. Dostaliśmy szansę, z jakiej zamierzaliśmy skorzystać. Szybko jednak zrozumieliśmy, że magiczny czar prysnął zaraz po wydaniu pierwszego singla. Im dłużej zagłębialiśmy się w ten świat, tym bardziej czuliśmy się okradzeni z prywatności, uczuć, jakbyśmy byli zaprogramowanymi robotami. Maszynkami do zarabiania pieniędzy.

Mało brakowało, a doszłoby do rozłamu. Nie dawaliśmy rady przez presję i prywatne problemy. Gdyby nie nasz nowy menadżer, nie stalibyśmy tu w Korei, w Seulu gotowi walczyć dalej, planując kolejny album i kolejne klipy.

Mimo trudności jesteśmy jak rodzina. Dla mnie jesteście jak młodsi bracia, których nie dam skrzywdzić.
—-------------

Szukam dobrych duszyczek, które wcielą się pozostałych członków zespołu (drugi wokal, druga gitara oraz perkusja)

To, co musi zostać zawarte w historii chłopaków to:
-obywatelstwo japońskie, zaś miejsce wychowania to Tokio,
-poznanie się w szkole muzycznej, do której przeniesiono Tanakę,
-młodsi o rok/dwa od Tanaki (jest najstarszy z zespołu)

Zależy mi na tym, aby stworzyć ciekawą historię, pełną wzlotów i upadków, testowania przyjaźni i walczenia o swoje marzenia. Nie ważne jak ciężko miałoby być.
AKTUALNE 20/01
Obrazek
Obrazek
Nowy menadżer
co przyniesie ze sobą?
Winię się, że to przeze mnie poleciała współpraca z byłym już menadżerem. Trzeba było trzymać gębę na kłódkę ze swoimi uczuciami, nie mówić mu o również o tym, co się stało kilka lat temu, jak nas skrzywdzono…
Ale to już przeszłość, odcinamy się od tego, co było, bo teraz jesteś Ty. Nasz nowy menadżer, który z miejsca zrobił awanturę o to, że pewne rzeczy zostały zatajone. Zwłaszcza molestowanie przez pierwszego opiekuna. Razem z panem Okamoto, dyrektorem, któremu podlegamy, zrobiliście taką jazdę samej górze, że ta musiała się przyznać do swojego błędu. I już myślałem, że znowu stracimy kolejnego menadżera, ale…zostałeś. Zostałeś i zacząłeś sprzątać ten cały, jak to określiłeś bałagan. Bałagan, który dawno powinien być zamieciony i wywalony do kosza, a nie pod dywan.
Przerażasz mnie w swoim działaniu, ciężko mi Ci zaufać, bo nie znam Cię. Ale widzę, że Twoje podejście nadal pozostaje ludzkie, więc może nie ma czego się, aż tak bać? Poza tym rozmawiasz z nami, zwłaszcza ze mną, dużo o wszystkim i o niczym. Nawet Cię moje gry zainteresowały! A to nowość.
Ciekawe, jak to dalej wszystko się potoczy? Dokąd nas ta wspólna droga zaprowadzi?
—------
-Szukam nowego menago do ekipy,
-Nowy menago wie o wszystkim, co się do tej pory działo od dyrektora artystycznego zajmującego się sprawami artystów i menadżerów zarządzającymi zespołami podlegających pod wytwórnię. Wie, że były menago miał zawał, że Tanaka przeprowadził rozmowę z byłym menago i ujawnił swoje uczucia oraz skrywany sekret przez tyle czasu, że lider prawie został rozjechany przez psychofana,
-Zależy mi na osobie, która potrafi, a przede wszystkim, nie boi się rozmawiać, nawet wtedy, kiedy coś nie zgrzyta między postaciami, czy na fabule, czy między Graczami, która nie ucieka bez słowa wyjaśnienia. Jesteśmy dorosłymi ludźmi, przychodzimy grać, aby odpocząć od życia codziennego, oddajemy drugiej osobie swój czas - szanujmy się, szanujmy swój czas.
REZERWACJA 20/01
Ostatnio zmieniony pn sty 20, 2025 1:11 am przez Hasegawa Tanaka, łącznie zmieniany 25 razy.
Gwałt, bondage, furry, pedofilia, molestowanie, kazirodztwo, odgrywanie zdrady, czy niszczenia związku, kariery, przesadna brutalność, gdy ktoś odgrywa Mary lub Gary Sue.
21 lat/a 181 cm on/jegokawaler traineeFUN Entertaiment
Awatar użytkownika
posty 58
autor Stelka
discord noname.7153
zaimki ona/jej
nieobecność nie
wątki 18+ tak

Obrazek
Obrazek
wszyscy czekamy na spadek
żeby się o niego pokłócić
Układ w tej rodzinie jest prosty: ojciec znajdował kolejne kobiety, które kochał na zabój, ale żadna z nich nie wytrzymała jego ciągłych zdrad. Podpisanie intercyzy zabierało im prawo do majątku, ale urodzenie mężczyźnie dziecka dawało szanse na bogactwo. Ten plan, sprytny jakby nie patrzeć, zakiełkował jednocześnie w głowie kilku kobiet, które chociaż przez chwilę były żonami Shin Jihoona - właściciela firmy w branży informatycznej, który korzystał z komputera i zbijał na swoim oprogramowaniu telefonów kokosy, zanim część ich dzisiejszych użytkowników była w planach.

Nie są to poszukiwania wyszukane i skomplikowane, ale wychodzę z założenia, że ciekawie odegrany schemat może być niezłą zabawą. Szukam więc rodzeństwa (częściowo mogą ich łączyć pełne więzy krwi, w innym przypadku jedynie osoba ojca). Inspirowani namowami matek przez większość swojego życia postrzegali się jako rywali (i wciąż pewnie tak jest) w udziale w majątku ojca. Zakładam, że różne kobiety miały różne podejście do wychowania i kształcenia potencjalnych dziedziców fortuny, więc mamy do dyspozycji spory rozstrzał wiekowy, charakterologiczny i zawodowy. Jedyne, co chciałabym zachować to wspólne nazwisko (Shin) i pierwsza sylaba imienia (Ji), ale i tutaj możemy dyskutować i szukać innych rozwiązań.
AKTUALNE 24/12
Ostatnio zmieniony ndz lis 24, 2024 11:06 am przez shin jiwoo, łącznie zmieniany 2 razy.
wątki nowotworowe, wątki przemocowe jeśli nie ustaliliśmy
28 lat/a 168 cm she/herwolna djka, menagerkaMU:IN
Awatar użytkownika
posty 74
autor firtula
discord firtula
zaimki jak chcesz
nieobecność nieobecność
wątki 18+ tak

Obrazek
Obrazek
kolegów szukasz?
bo ja szukam (╥﹏╥)
miałam sobie swoje dwie psiapsi
ale są nieaktywne i nie wrócą
miałam sobie też srce ale się trochę złamało

Hwasa jest człowiekiem bardzo pozytywnie nastawionym do ludzi, ale ostatnio coś jej nie bardzo wychodzi, jakaś gorsza passa w życiu towarzyskim i romantycznym, przydałby się jej ktoś, z kimś poimprezuje i popełni kilka błędów, zaliczy walk of shame do domu, wypłacze się randomowej lasce w kiblu w klubie (byle nie w tym, w którym pracuje).

ogólnie cały mój misterny plan, który miałam robiąc ją, posypał się w diabły, więc trzeba znaleźć dziewczynie nową drogę w życiu. Mogę mieć kilka pomysłów, jeśli szukasz kogoś do epizodu w życiu postaci to polecam Hwase, jeśli do czegoś na dłużej to też.
Fajnie, gdyby znalazła się jakaś znajoma płci pięknej, niekoniecznie może mieć dobre intencje ani pomysły, też przyjmę.
AKTUALNE 21-01-2024
Ostatnio zmieniony pt lut 07, 2025 9:10 pm przez Sang Hwasa, łącznie zmieniany 2 razy.
Trig Gery, to będzie moja nowa postać
26 lat/a 173 cm She/herPanna PolicajPolicja
Awatar użytkownika
posty 58
autor firtula
discord firtula
zaimki whatever
nieobecność nie
wątki 18+ zapytaj

Obrazek
Obrazek
Hush, I said there's more to life than rush
pana do kochania
pamiętamy się z czasów szkolnych
albo znamy z tindera
przez braci
za często wpadałeś na komisariat
albo wpadłeś tylko raz i wystarczyło

Jade nie jest najbardziej na świecie towarzyskim człowiekiem, nie jest to łatwa osoba do przyjaźni, a co dopiero bliższych relacji, ale potrafi być bardzo uczuciowa, jak się już zauroczy.
Wiem, bo się jej to już raz udało, ale wyszła z tego dalej kicha, była postać, nie ma postaci.
Przyjmę postać która już istnieje, albo taką, która się robi, szczegóły możemy razem dogadać, nie nastawiam się na nic, więc jak pogramy i zauważymy, że się między postaciami absolutnie nie klei, to trudno, zdarza się!

AKTUALNE 26-12-2024
dogadamy się, tylko nie decyduj za moją postać
100 lat/a 100 cm zaimkistan cywilny zawódmiejsce pracy
posty 0
autor gracz
discord kontakt
zaimki zaimki gracza
nieobecność nieobecność
wątki 18+ -

Obrazek
Obrazek
you are now entering
the Friendzone
Hej to tylko ja, friendzoned od zawsze na zawsze.

Szukam przyjaciółki, do której moja postać wzdycha od dłuższego czasu i tkwi w friendzone. Może co jakiś czas, kiedy jej nie wychodzi z jakimś chłopem, to daje przyjacielowi złudne nadzieje, może jest trochę podła, albo wygodna, chce myśleć, że w razie czego jest ON, a może jej w końcu też serce zabije (byłoby fajnie, ale nie naciskam, wyjdzie co wyjdzie).

Wiekowo jeszcze nie postanowiłam, bo to zależy dużo od tego, co sobie ugadamy, a jeśli masz już istniejącą postać, która pasuje do konceptu to wtedy ja się dostosuję rocznikiem hehe. Mogę mieć i lat 20 i 30, bardziej zależy mi na samej relacji.

Proszę pisać do mnie na discorda (firtula), a jeśli na pw to na konto Pyon Eunji, dziękuję i pozdrawiam.
aktualne 5-01
100
ODPOWIEDZ